Rating: 5.0/5. From 4 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Poets met Dienstencheque
Schoonmaak in Bedrijf
Hulp in Huis

Onze focus op Schilde is geen toeval

Een poetsvrouw in Schilde

In uw drukke leven is het huihouden soms meer een vloek dan een zegen. De was stapelt zich op, het huis moet dringend schoongemaakt worden. Als u dit herkent dan is het hoog tijd om Plumeau in te schakelen. Kies voor een poetsvrouw of poetshulp in Schilde en doe een beroep op vzw Plumeau.

Voordelige hulp met dienstencheques

Dankzij het dienstenchequesysteem betaalt u voor één uur huishoudelijke hulp slechts 9 euro. Hiervan is ook nog eens 30% fiscaal aftrekbaar. De nettokosten bedragen voor u dus slechts 6,30 euro per prestatie-uur.
Contacteer ons op info@plumeau.net of 03-689.14.34 en we leggen u haarfijn uit hoe u misschien vanaf morgen al een beroep kan doen op poetshulp.

Klik hier voor schoonmaak

Hier woont Plumeau – schoonmaak – dienstencheques

Poetsvrouw of poetshulp?

Vzw Plumeau voert een strikt beleid rond discriminatie en uitsluiting.
Zo selecteren wij ons personeel enkel op competenties; niet op geslacht; niet op afkomst.

Een poetshulp kan dus zowel een poetsvrouw als een poetsman zijn. De meeste werknemers van Plumeau zijn vrouwen omdat het aanbod aan mannelijke poetshulpen eerder beperkt is.

Als wij u een poetsvrouw of poetshulp voorstellen dan overtuigen we u van zijn of haar kwaliteiten. Doorgaans lukt dat ook goed.

We hebben er alle begrip voor dat klanten wantrouwig zijn omwille van vroegere negatieve ervaringen maar we vragen uw vertrouwen in onze werking en in onze kwaliteiten om u te overtuigen dat veralgemenen een slecht idee is.

Onze poetshulpen helpen u maar al te graag verder.